Viden, udvikling og samvær
8600 SilkeborgVælg område
Vis underviser
Lone Christesen
Ledige pladser

Skab dig en god pensionisttilværelse

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

Psykolog Lone Christesen
Skab dig en god pensionisttilværelse

Overgangen mellem arbejdslivet og pensionisttilværelsen er en af livets store og betydningsfulde overgange. Aftenens foredrag sætter fokus på de psykologiske aspekter ved denne overgang og giver bud på, hvad man selv kan gøre for at skabe et tilfredsstillende og meningsfuldt liv efter arbejdslivet.

I takt med at vores forventede livslængde stiger, kan langt de fleste af os se frem til at leve med helbredet i behold i 2 til 3 årtier efter vi forlader arbejdslivet. Den øgede livslængde udgør en mulighed, men kan for nogle måske også synes skræmmende. For hvad skal man gøre med al den frie tid? Kom og få inspiration til, hvad du selv kan gøre og hør om, hvilke faldgruber man skal være opmærksom på.
Kom også og hør den gode og opløftende historie om, hvorfor ældre mennesker stik mod vores forestillinger, rapporterer sig gladere og mere tilfredse end yngre mennesker.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 24-10-2019, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr19-12031
Adresse Medborgerhuset
Bindslevs Plads 5
8600 Silkeborg
LokaleSAL A, st.
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Silkeborg Aftenskole

Kursusdage

24-10-2019 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.