Viden, udvikling og samvær
8600 SilkeborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Stine Sara
Få ledige pladser

Mit liv med Tourette - Stine Sara

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00


Stine har meget mere end en kat i lommen. Hun harLummer-Leo, der har en kæmpe skattekiste. Stine har hverken en kat i lommeneller en ven, der hedder Leo. Men hun har Tourette. Få en ærlig og humoristiskhistorie krydret med viden om syndromet.

Tourette gør, at Stines krop og stemme gør ting, hun ikkemener. Tourette er Stines opmærksomhedskrævende ven, der har gjort hende stærkved modgang. For Stine har syndromet aldrig været forbundet med skam. Jo meredet har indtaget hendes liv, jo mere har hun haft et behov for at tale om detog dele ud af viden for at skabe forståelse. Hun viser, at selvom Tourettefylder, kan du godt gå efter dine drømme. Derfor meldte hun sig til programmet”All Together Now” på Kanal5. Med ærlighed og humor beretter Stine om livet medTourette.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-03-2021, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr21-12000
Adresse Medborgerhuset
Bindslevs Plads 5
8600 Silkeborg
LokaleSAL A, st.
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Silkeborg Aftenskole

Kursusdage

04-03-2021 Torsdag 19:00  -  20:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser