Viden, udvikling og samvær
8600 SilkeborgVælg område
Vis underviser
Christine Leicht Løwe
Ledige pladser

Uønsket adfærd hos hunde - knæk koden

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

Uønsket adfærd hos hunde - knæk koden
Om håndtering af uønsket adfærd i hverdagen med hund

En uformel aften omkring hundehverdagens problemstillinger- hvordan vi naturligt fanger uvaner i opløbet - og effektivt tackler dem hvis de allerede er opstået.
Vi tager udgangspunkt i hverdags-aktuelle scenarier, og vil i fællesskab kigge på håndteringsstrategierne for de mest almindelige problemstillinger som trækken i snor, hoppen op, gøen og meget mere.

Du bliver klogere på principperne for hundens læring, men bliver ikke trukket igennem en masse tørre teorier og tossede regler. Til gengæld vil du ved aftenens ende have en god værktøjskasse, samt en klar forståelse for hvor stor en rolle din adfærd og håndtering af enhver situation har i din tilværelse med hund - så du bliver bedre til selv at knække koden i de situationer der er aktuelle i din hverdag.

Christine er udover at være ekspert på hunde, også en levende og humoristisk formidler. Hun hjælper til dagligt hundeejere med udfordringer på alle plan og er kendt for sin "det skal altså ikke være så svært at være hundeejer - tilgang". LØWE&HUND har også hundetræning udenfor Silkeborg og hjemmet deler hun bl.a. med 4 hunde.

På aftenen behandles ikke individuelle problemstillinger, men der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-09-2019, kl. 18:30

Ugedag Onsdag
Holdnr19-12028
Adresse Medborgerhuset
Bindslevs Plads 5
8600 Silkeborg
LokaleSAL A, st.
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Silkeborg Aftenskole

Kursusdage

25-09-2019 Onsdag 18:30  -  20:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.