Viden, udvikling og samvær
8600 SilkeborgVælg område
Vis underviser
Frank Bornakke
Ledige pladser

Mindfulness i kajak

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

Max 7 deltagere
Vi kombinerer mindfulness med naturoplevelser i kajak. Du vil opleve guidede meditationer, sanseøvelser og smuk natur. Både mindfulness og det at være i naturen er to veldokumenterede metoder til at få det bedre i forhold til stress, depression, angst og søvn. Og ingen udfordringer er for store eller for små for mindfulness og naturen tilsammen.

Vi ror langsomt i brede og sødygtige havkajakker, der er lette at ro i for alle, uanset om du aldrig før har siddet i en kajak. Du får et dækken ind over dig fra navlen og ned, så du sidder lunt og tørt i kajakken.
Turen er for alle der er nysgerrige på at kombinere naturoplevelser med mindfulness. Har du hverken prøvet mindfulness eller at ro i kajak før, har du særlige gaver der venter på dig. Den første gang er jo altid noget særligt.

Medbring regnfrakke, hue, solbriller, vand at drikke og lidt at spise.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Frank på tlf. 6169 5198 eller e-mail: frank@bornakke.dk

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-05-2020, kl. 08:00

Ugedag Søndag
Holdnr20-58102
Adresse Flyvepladsen Viborg
Vedsøvej 14
8800 Viborg
LokaleVedsø
Holdtimer7
Antal mødegange1
AfdelingAOF Viborg

Kursusdage

03-05-2020 Søndag 08:00  -  13:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.